DataFryslân is een community van ongeveer 900 Friese dataprofessionals die zich tot doel hebben gesteld om datagedreven werken in Friesland te versterken. In 2019 – 2020 voert DataFryslân 19 data science-projecten uit, organiseert datalabs en draagt bij aan de regionale kenniscirculatie door maandelijks lezingen te organiseren met befaamde en (inter)nationale sprekers. Zo’n duizend professionals waren al een of meerdere keren onderdeel van een van onze labs of bezochten een van onze evenementen.

DataFryslân doet dit samen met haar zeven founders (Provincie Fryslân, Gemeente Leeuwarden, Gemeente Smallingerland, Gemeente Súdwest-Fryslân, Fries Sociaal Planbureau, NHL/STENDEN, Rijksuniversiteit Groningen Campus Fryslân) maar ook met 200 voornamelijk Friese organisaties die met ons verbonden zijn en waar we nauw mee samenwerken. Door kennis te delen krijgt Friesland inzicht en voorsprong.

BEELD

De logo’s en foto’s op deze pagina zijn rechtenvrij te gebruiken mits deze niet worden aangepast. Bij gebruik van dit beeldmateriaal, verzoeken wij wel om DataFryslân als bron te vermelden in de publicatie. Staat de foto/logo die u zoekt hier niet bij? Neem dan contact op met DataFryslân.

Share This