Kun jij ons runnen?

DataFryslân zoekt een Office- & Communicationsmanager

DataFryslân gelooft in de positieve maatschappelijke kracht en mogelijkheden van data. Als Office- & Communicationsmanager draag jij bij aan een beter Fryslân door soepel met onze contacten te communiceren en onze projecten en innovaties te faciliteren en ondersteunen.
De Office- & Communicationsmanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen DataFryslân en gericht op een optimaal verloop van de werkprocessen. In deze functie zorg je ervoor dat medewerkers, het bestuur en de directie van DataFryslân zich op hun werk kunnen richten en alles op rolletjes loopt. Zo zorgt de Officemanager ervoor dat alle faciliteiten binnen het kantoor en de (digitale)werkomgeving aanwezig zijn (denk bijvoorbeeld aan werkplekken, apparatuur, koffie/thee, post, archivering etc.). De Officemanager heeft een administratieve rol binnen de organisatie op het gebied van contractafspraken met derden en het financiële proces. Je ondersteunt de directie in het plannen en maken van afspraken. Daarnaast ondersteun je het bestuur en de ALV bij het plannen van de vergaderingen en het notuleren daarvan.

Wie ben jij?

De Officemanager heeft een administratieve rol binnen de organisatie op het gebied van contractafspraken met derden en het financiële proces. Je ondersteunt de directie in het plannen en maken van afspraken en ondersteunt het bestuur en de ALV bij het plannen van de vergaderingen en het notuleren daarvan.
  • Je bent MBO/MBO+ opgeleid;
  • Je kunt de volgende hoofdtaken uitvoeren: ondersteuning van directie en bestuur, secretariaat, procesbewaking, relatiebeheer, administratie en facilitaire ondersteuning en inkoop;
  • Je beheerst de Nederlandse en Friese taal zowel in gesproken woord als schriftelijk op zakelijk niveau.

Wat ga je doen?

Je gaat werken onder leiding van de Manager Innovation en operations aan de doelstellingen van de organisatie; uiteraard is er ook veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Je draagt zorg voor een duidelijke communicatie naar buiten en draagt bij aan een continue productie van content voor onze (online) kanalen.

Wie zijn wij?

DataFryslân is een coöperatie waarin Friese overheden, kennisinstellingen en private partijen strategisch samenwerken aan de digitale transformatie van de provincie Fryslân. We innoveren en verbeteren de publieke dienstverlening, baseren bestuur en besluitvorming op objectieve data, algoritmes en kunstmatige intelligentie en maken ons er sterk voor dat iedereen in de provincie eigenaar blijft van zijn eigen data. We werken aan een digitaal Fryslân dat goed is voor haar inwoners.

Kiezen voor DataFryslân

Betekent dat je gaat experimenteren en innoveren voor Fryslân met een beloningspakket dat bestaat uit een marktconform salaris, flexibele werktijden, veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen en alle gelegenheid om je te begeven in een groot netwerk van partijen die vorm kunnen geven aan je verdere carrière.

Belangstelling?

Richt je brief met motivatie en cv aan Bas van der Meulen (Manager Innovation en operations) via vacature@datafryslan.nl. Vermeld daarin vanaf wanneer je beschikbaar bent, voor hoelang en voor hoeveel uren gemiddeld per week. De functie is in eerste instantie voor 12 uur per week. Een dictee maakt onderdeel uit van het gesprek. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met Bas van der Meulen, Manager Innovation en operations bij DataFryslân. Via de website www.datafryslan.nl vind je meer informatie over onze leden, de organisatie en onze activiteiten.